top of page

Din middag hos oss är antingen en 5- eller 8-rätters meny. Du väljer en rätt per servering.
Innan samtliga menyer bjudser vi på lekfulla små smakupplevelser i form av snacks som är baserade på ingredienser vi älskar.
Vi hälper er skapa er egen personliga resa genom vår matlagningsfilisofi. Till varje rätt har vi dryckeskombinationer i form av Viner, hybrid & alkoholfritt
Väl Mött!

CARBON DINNER
PRISER 3 RÄTTERS
PRISER 5 RÄTTERS
PRISER 8 RÄTTERS
8 RÄTTERS CARBONMIDDAG - 1850
VINPAKET - 1495
HYBRIDPAKET - 1020
ALKOHOLFRITT PAKET 680



När våren precis har anlänt kommer den 25:e menyn här på Carbon.
Tekniker från hela världen som lyfter fram svenska ingredienser, allt från nässlor, svensk skinka till pocherad makrill med olivolja.
Se våren nysta upp här på Carbon.
CARBON'S 25:e MENY
NÄSSELPUDDING
jordärtskockasoppa | picklade rädisor | krutonger
STENBITSROM|
sallad av vårlök | soubisesås
SOTAD KALVFILÉ
rönnkapris | bonito emultion | vattenkrasse
Första Servering
GRILLAD FÄNKÅL
paranötter | apelsinkonfit
GRILLAD BLÅ MUSSLA
vitlöksskum | persilja | krispig potatis
SVENSK SKINKA
grillad kål | mandlar | druvor
Andra Servering
GRILLAD VIT SPARRIS
kokos | citrongräs | lök | ponzu
CRÊPE MED KUNGSKRABBA
avokadocoulis | calamansi | wasabiblomma | färska ärtor
ROSTAD VAKTEL
svart pepparmorötter | ramslök salsa verde
Tredje Servering
KRONÄRTSKOCKA AGNOLOTTI
toppmurklor | havgus ost
OLIVOLJAPOCHERAD MAKRILL
tomater | rostade pinjenötter | oliver | basilika
MEDALJONGER AV LAMMSADEL
aubergine | grön sparris | vitlöksjus
Fjärde Servering
RABARBER
madagascar vaniljbönkaka | pistachio coulis | rosvattenskum
GLASS SANDWICH
choklad cremeux | våffeltuile | sherry gastrique
KOMPRESSADE MELONER
gurkasorbet | yoghurtkräm | olivoljakex | koriander
Femte Servering




Vi kunde inte vara stoltare över de fantastiska menyer vi har skapat tidigare, och vi har allt att tacka det otroliga kunnande och hårda arbete som vårt köksteam har lagt ned. Från första tuggan till den sista är våra rätter ett bevis på deras kreativitet, expertis och engagemang. Vi hyllar vårt team för deras outtröttliga engagemang för excellens, och här är några av våra favoriträtter.
FAVORITER FRÅN MENY 1 - 19




bottom of page