top of page

Din middag hos oss är antingen en 5- eller 8-rätters meny. Du väljer en rätt per servering.

På onsdagar & torsdagar erbjuder vi även en 3-rätters meny. 

Innan samtliga menyer bjudser vi på lekfulla små smakupplevelser i form av snacks som är baserade på ingredienser vi älskar.

Vi hälper er skapa er egen personliga resa genom vår matlagningsfilisofi. Till varje rätt har vi dryckeskombinationer i form av Viner, hybrid & alkoholfritt 

 

Väl Mött!

CARBON DINNER

PRISER 8 RÄTTERS

8 RÄTTERS CARBONMIDDAG  -  1850

VINPAKET - 1350

HYBRIDPAKET - 1020

ALKOHOLFRITT PAKET 680

PRISER 3 RÄTTERS

3 RÄTTERS CARBONMIDDAG  -  850

enbart onsdagar & torsdagar

VINPAKET - 510

HYBRIDPAKET - 425

ALKOHOLFRITT PAKET 255  

PRISER 5 RÄTTERS

5 RÄTTERS CARBONMIDDAG  -  1250

VINPAKET - 850

HYBRIDPAKET - 680

ALKOHOLFRITT PAKET 425  

BOKA BORD

23d MENU-38.jpg
23d MENU-97.jpg

Med vår 23:e meny har vi hämtat inspiration från hela världen och presenterat en meny som kapslar in höstens smaker, från saftig älg till färska skaldjur och återkomst av höstens grönsaker. Allt som vi tror kommer att skapa den perfekta matupplevelsen.

CARBON'S 23:e MENY

SVENSKA RÖDBETOR 
geko ost | bipollen | buskkrasse

LÖJROM  
gräddkefir | råraka | kalamondin | gräslök

HJORT CRUDO

havgus 24 | äpple | vattenkrasse 

Första Servering

TARTLETT PÅ PUMPA

svart vitlök | garam masalaskum

HANDPLOCKADE PILGRIMSMUSSLOR

getsmör | rotselleri & misoveloté 

VILDSVINSSAUCISSON

brioche | rosenkvitten chutney

Andra Servering

TERRINE PÅ JORDÄRTSKOCKA​

scharlottenlök | svart tryffel

HUMMER 
morot & ingefäraemultion | purjolök 

VILDANDPETIVIER 
foie gras | svart tryffel | périgordsås

Tredje Servering

SVAMPTORTELLONI 
lök | mandel

PIGGVAR ​
fänkål | vin jaunesås 

ÄLG 
palsternacka | blåbär

Fjärde Servering

TARTLETT PÅ ÄPPLE 

calvadosfudge | vispad crème fraiche | kanel

HASSELNÖTSSUFFLÉ
passionsfrukt | banan & limesorbet 

CHOKLADFONDANT 
vaniljglass 

Femte Servering

Vi kunde inte vara stoltare över de fantastiska menyer vi har skapat tidigare, och vi har allt att tacka det otroliga kunnande och hårda arbete som vårt köksteam har lagt ned. Från första tuggan till den sista är våra rätter ett bevis på deras kreativitet, expertis och engagemang. Vi hyllar vårt team för deras outtröttliga engagemang för excellens, och här är några av våra favoriträtter.

FAVORITER FRÅN MENY 1 - 19

bottom of page